Selecteer een pagina

Ontmoet jezelf

onder mijn koesterende handen

Mijn naam is Els Jonkheer.
Toen onze zoon Floris werd geboren verhuisden Kier Jan en ik al snel naar Giethoorn. Het Vrije school onderwijs, waar ik als juf werkte,
verruilde ik voor het moederschap en de zzp-status.

Ik ontwierp de Eko Care luier en zo ontstond mijn eerste praktijk. Daarnaast gaf ik voorlichting rond het thema ‘het jonge kind & ouders’ en verdiepte me meer en meer in ons lichaam en de invloed van onze psyche en mind hierop. Mijn luierbedrijf ging geruisloos over in een praktijk voor begeleiding bij leer- en of leefproblematiek.

Totdat ik via een massageoefening bij Giep van Werven (levenskunst) een ongelofelijke ervaring beleefde. Deze bracht mij direct uit mijn hoofd in het Nu-moment. Ik gleed vanuit het denken in liefde en diepe ontspanning.

Dát wilde ik ook voor mijn cliënten!

Ik vind het een enorme rijkdom om te zien dat mensen opbloeien en vanuit hun eigen kracht gaan leven ipv overleven . Hun eigen beste vriend of vriendin worden. Meer en meer thuis komen in je lijf geeft zoveel bestaanskracht!

Mijn praktijk volgt mijn eigen ontwikkeling. Al jaren voel ik de verandering in de lucht hangen. Krijg ik meer en meer het verlangen te delen met “mijn sisters”.
Er te zijn voor elkaar.
Wat we vergaard hebben door te geven aan elkaar. Om de aarde te ondersteunen in haar proces. Ons proces.

We hebben allemaal beide kanten in ons, mannelijk en vrouwelijk.
En beide zijn nodig. Maar nu de balans zolang verstoord is geweest mogen wij onze vrouwelijke krachten weer toe-eigenen. Helen en inzetten.

Hieruit is VrouwenRijkdom ontstaan. Rijkdom voor vrouwen door vrouwen.
Staat voor samen delen, groeien en bloeien. Zacht vanuit je authentieke kracht. Voor jezelf, de ander en wat je neer wilt zetten in de wereld.

Mijn verlangen is om niet alleen mijn kennis en kunde te delen, maar ook een podium te geven voor inspirerende prachtvrouwen. 

VrouwenRijkdom is er om samen onze vrouwenwijsheid te delen waarbinnen jij, als onze sister, op ontdekkingsreis mag gaan.

Want jij bent degene waarop je hebt gewacht!
Voel je welkom! De wereld is zoveel mooier met jouw vrouwenrijkdom!

Volg mij op Social Media:

Bewustzijnsontwikkeling

De zoektocht voorbij heimwee heeft mij op het mooiste pad ooit gebracht. Mijn hooggevoeligheid en bijna-doodervaring zorgden voor een stroom van vragen. Het is een immer voortdurende reis naar binnen. Nu is het mijn tijd om dat wat ik vergaard heb, door te geven.

Papierwerk

Integratieve massage opleiding

Eliass therapeute

Kinesiologie

Stress release coach

medische basiskennis Hbo

Een lange, lange lijst van massage cursussen & verdieping

Energetisch werk

Reiki

Human and Universal Energy (HUE)

Quantum touch

Inner Healing Touch Practitioner

Hoe klanten mij ervaren

I was so impressed by Els, her caring and soft energie instantly set the scene for a relaxing space. The massage was “next level” and the slow massage phases were even better I could have imagined. And now something I always would like to have in a massage. I can’t wait to come back!

Brielle

Kom jezelf ervaren onder mijn handen!

Maak een afspraak met mij live of online